|
|
Kayıt Ol • Pano Kılavuzu
• Arama • Oturum Aç |
|
Sistem saati: Cmt Eyl 04, 2010 9:55 pm
|
Cevapsız iletiler | Aktif konular
|
1 sayfadan 1. sayfa
|
[ 1 ileti ] |
|
Biraz Hırçın Biraz da Deli Dolu
| Yazar |
Mesaj |
|
izem
Forum Araştırmacısı
Kayıt: Per Ağu 10, 2006 8:54 pm İleti: 467 Konum: ALMANYA/ HEIDELBERG
|
Bir kadin tanıdım, Biraz hırçın, biraz da deli dolu Ama yüreği ipek gibi yumuşacık sevgi dolu�br />Sen benim güldüğüme bakma Serttir aslında bakışlarım dese de Bilirim ki onlar sadece sözde Bir gülüşünle bin gülüşü sende�br />
Yüreği biraz incinmiş Sanki aşktan yana vurgun yemiş Acabaları var kafasında, kuşkuyla bakıyor gözleri�br />Artık tövbe, aşk yok dese de Söyleyen sadece dili Gözler yalan söylemez ki Ele veriyor her şeyi...
Bilirim ki hiçbir yürek Katı kalamaz bir tatlı söze Alır ***ürür derinine, o sevda yüklü gönüle Zaten, bugün bunu gördüm sevdalı şiirinde İnan ben de mutlu oldum Mutlu olduğunu görünce�br />
Eee söyle bakalım Biraz hırçın, biraz da deli dolu Seni anlattım bak dört bir kıta�a Cümle alem duysun diye Yüreğinde ki vurgunları silmek kolay değilse de Seni anlattım moral olsun diye Dilimin döndüğünce�br />
Ha aa bişi daha! Senden farklı değilim bilesin Ben de senin gibiyim Biraz hırçın Biraz da deli dolu...
 Dur Diyєmєm ЧoLLarın Bєkçisi DєğiLim..Daha Düşmєdim ki ЧєrLєre SєninÖnündє єğiLєЧim..Чürєktєn Sєvdin dє KarşıLık Mı Vєrmєdim..? SanaЧürєğimi Vєrdim SöЧLє Daha Ne VєrєЧim..! Git Dєdiğindє qiDip , qєLDєdiğindє Mi qєLєЧim..Bєn HaЧatın Önündє єğiLmєdim ki Sєnin Önündє єğiLєЧim...
|
| Cum Nis 02, 2010 8:45 pm |
|
 |
|
|
1 sayfadan 1. sayfa
|
[ 1 ileti ] |
|
Kimler çevrimiçi |
Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir |
|
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumda konulara cevap yazamazsınız Bu forumda kendi iletilerinizi değiştiremezsiniz Bu forumda kendi iletilerinizi silemezsiniz
|
|